FAQ

Gyakran ismételt kérdések

A résztvevők által gyakran feltett kérdések és válaszok gyűjteménye

1. Akkor is részt vehetek az utazáson, ha még nem töltöttem be a 21. életévemet?
Igen, 21 éven aluliak is utazhatnak velünk.

2. Mennyi költőpénzt vigyek?
A legtöbb költséget már tartalmazza a részvételi díj, de itt ismertetünk minden további költséget, ami felmerül vagy felmerülhet az utazás során. Egy fix, kötelező költség a napi 2 USD borravaló a buszvezetőnek. 6 nap biztosított reggeli az adott hotelekben, ám ezen felül mondhatjuk, hogy talán az ételre költ az ember a legtöbbet. Mi úgy tapasztaltuk, hogy ez az összeg körülbelül 20 USD/nap szokott lenni.

Továbbá van két fakultatív programunk, amin részt lehet venni:
Antelope Canyon, aminek az ára 70 USD/ fő.
Alcatraz (hajóút a szigetre és körbevezetés a börtönben), aminek az ára 50 USD/fő.

3.Amikor nincsen biztosítva étkezés, akkor hogyan oldjuk azt meg?
Minden nap megállunk bevásárolni és általában Walmartba, Targetbe vagy hasonló üzletekbe visszük a résztvevőket, ahol a legkedvezőbben tudnak bevásárolni a tetszésük szerint. Az utazás során van arra is példa, hogy közvetlenül a szállásunk mellett van szupermarket. Amikor ebédről vagy vacsoráról van szó, akkor általában olyan helyeken állunk meg, ahol megtalálhatók a következő gyorséttermek: McDonalds, BurgerKing, TacoBell, In-N-Out Burger, Panda Express stb. A szervezők minden nap tájékoztatják a résztvevőket a következő napi menetrendről és megállókról.

4. Csatlakozhatok később, mint a Trip kezdete, illetve lecsatlakozhatok a csapattól előbb, még a Trip vége előtt? Ha ez lehetséges, akkor ebben az esetben jár valamilyen kedvezmény?
Általában próbáljuk elkerülni ezeket az eseteket, ugyanis szeretnénk, ha a résztvevők az első naptól kezdve egészen az utolsóig a csapatunk részesei lennének. Ha valamilyen komoly okból kifolyólag valaki mégsem tud az első naptól egészen az utolsóig maradni, akkor a maximum kedvezmény, amit biztosítani tudunk, az 50 USD, függetlenül attól, hogy valaki 1 vagy 3 napot hagyott ki az utazásból.

5. Mik a határidők a részletek befizetésére?
A részletek befizetése a következőképpen alakul: Első részlet - 50 USD a szerződés aláírását követő 7 napon belül Második részlet - 800 USD legkésőbb 30 nappal az utazás kezdete előtt Harmadik részlet - a fennmaradó összeg legkésőbb az utazás első napjáig

6. Hogyan fizethetem be az összegeket?
Banki átutalás
Online befizetés hitel vagy bankkártyával
PayPal
TransferWise

7. Mi történik, ha nehézségeim adódnak a befizetéssel?
Ebben az esetben arra kérünk, hogy minél előbb vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy együtt megtaláljuk a legjobb megoldást számodra.

8. Milyen számlaszámra kell utalnom az összegeket?
Az alábbiakban olvashatók a részletek:
Kedvezményezett: AmericanTrip
Cím (utca): st. Jasminowy Stok 71.
Cím (irányítószám): 80177
Cím (város): Gdansk
Cím (ország): Poland
Számlaszám: PL 97 1090 1098 0000 0001 3069 6502
SWIFT/BIC kód: WBKPPLPP
Bank neve: Bank Santander Polska S.A.

9. Hogyan tudok a legegyszerűbben eljutni a reptérről a szállásra, illetve onnan vissza?
Az első szállásunk a következő:
HOTEL 4 QUEENS ? 202 Fremont St, Las Vegas, NV 89101 (Downtown Las Vegas)

Útvonal a reptérről a szállásra:
Mi azt ajánljuk, hogy vagy egy shuttle járattal (kb. 8$), vagy egy Uberrel/Lyfttel, vagy pedig tömegközlekedéssel oldjátok meg az odajutást. További információt itt találhattok: https://www.mccarran.com/Transportation

Tipp: ha esetleg taxival közlekednétek, soha ne mondjátok meg a sofőrnek, hogy ez az első alkalmatok Las Vegasban, ugyanis könnyen becsaphatnak és a hosszabb úton vihetnek el a célállomásra, hogy ezzel felemeljék az utazás díját.

10. Mi a legkésőbbi időpont, ameddig meg kell érkezni a szállásra a Trip kezdetekor?
Az érkezés napján mindenkit a Four Queens Hotel előterében várunk majd, ahol egyből oda is adjuk a szobák kulcsait, hogy minél előbb elfoglalhassátok a szobákat és kényelembe helyezhessétek magatokat. Ha valaki hajnal 1 után tud csak odaérni a szállásra, akkor a szoba kulcsát a recepción veheti át, de erről minket szükséges előtte értesíteni, hogy le tudjuk adni az illető nevét a recepción. Mindenki magának döntheti el, hogy mikor érkezik, ám nagyon fontos, hogy legkésőbb hajnal 5-ig mindenki odaérjen a szállásra, ugyanis 6 órakor megkezdődik az utazásunk, a Zion Nemzeti Park és a Bryce Canyon felé vesszük majd az irányt.

Tartozz közénk!

Vágj bele a kalandba, amit garantálunk, hogy életed végéig emlegetsz majd!

Csatlakozz hozzánk