American Trip East Coast

Az ár :
899 USD
999 USD

Foglalás

Bővebben az utazásról


A város, ami sosem alszik! Most Te is átélheted az igazi New York-i hangulatot! A keleti part mentén tett utazásunk során olyan helyekre juthatsz el, amelyeket gyakran láthattál már magazinok címlapján, vagy a kedvenc sorozataidban és filmjeidben. A kalandot New Yorkban kezdjük, majd a következő állomásunk Washington, az USA fővárosa lesz, tele politikai és történelmi helyszínekkel. Ezután Philadelphiába látogatunk el, ahol az Egyesült Államok függetlensége dőlt el. Végül Atlantic Cityben pihenünk a tengerparton, és az USA keleti partjának egyik legjobb outletjében is szétnézünk majd. Csatlakozz hozzánk, és élj át egy olyan élményt, amire örökre emlékezni fogsz!

Dátumok 2024


18th of August - 25th of August 2024

A férőhelyek száma korlátozott. Jelentkezz minél előbb, hogy bebiztosítsd magadnak a helyed a felejthetetlen kaland felé tartó buszon!


Download the brochure with trip details

1. nap - Érkezés New Yorkba


A találkozó egy New York-i szállodában lesz. A hotelbe való becsekkolás után mindenkinek lesz ideje arra, hogy kipihenje az ide utazás fáradalmait, vagy ha még maradt energiátok, akkor nyakatokba vehetitek a várost és felfedezhetitek a hotel környékét, és Manhattan-t.

2. nap - New York City - Middle Manhattan


Ezt a napot Manhattan belvárosában fogjuk tölteni. Először a világ legnagyobb és leghíresebb vasútállomását, a Grand Central Terminal-t nézzük meg, majd a híres New York-i Közkönyvtárhoz (New York Public Library) látogatunk el. Ezután pihenünk egy kicsit a Bryant Parkban, bejárjuk a Times Square-t és sétálunk a Broadway-en. Útközben természetesen az Empire States Building-et is megcsodálhatjuk. Végül a modern Hudson Yards negyedbe megyünk, ahol csodálatos építészeti alkotásokat láthatunk, köztük a ?Vessel? nevű ikonikus épületet is.

3. nap - Lower Manhattan + Brooklyn - Dumbo


Ezt a napot egy jó kis New York-i metrózással indítjuk Lower Manhattan felé. Ott átszállunk egy kompra, amiről láthatjuk New York, és talán az egész Egyesült Államok leghíresebb szimbólumát, a Szabadság-szobrot. És ez még csak a kezdet! Ezután következik a híres Financial District, és a Wall Street, ahol készíthettek egy csodás képet a ?Wallstreet bikájával?, az az a Charging Bullal! A túra következő állomása a Ground Zero, a 2001. szeptember 11-i terrortámadás helyszíne. Itt látni fogjuk az új tornyot, a One World Trade Center-t, ami jelenleg a nyugati félteke legmagasabb épülete. Ezenkívül itt található a 9/11-es emlékmű, amit tragikus nap áldozatainak emlékére építettek. A nap utolsó programjaként átsétálunk a Brooklyn Bridge-n és meglátogatjuk a híres Brooklyn-i Dumbo negyedet.

4. nap - Roosevelt Island + Central Park


Itt az idő egy kicsit megpihenni! Ezt a napot a Roosevelt-szigetről induló drótkötélpályás felvonóval kezdjük, ahonnan lehetőségünk nyílik arra, hogy Manhattant egy kicsit más szemszögből lássuk. Ezután a Central Park felé vesszük az irányt, ahol ebédre piknikezhettek, mint az igazi New York-iak! A parkból kifelé menet a méltán híres Plaza Hotelt is láthatjátok, amit a Reszkessetek, betörők című klasszikusból már jól ismerhettek. A nap hátralévő részét mindenki saját belátása szerint töltheti, shoppingolhattok a híres 5th Avenue-n, vagy kipróbálhatjátok az amerikai konyhát a közeli éttermekben. Este közösen a Top of The Rock épületéhez megyünk, ami a lehető legjobb hely arra, hogy búcsút vegyünk a várostól !

5. nap - Washington D.C.


Kora reggel indulunk Washingtonba, ahol a busz a National Mall-nál tesz ki minket, és innen meg is kezdjük az aznapi túránkat. Készüljetek fel arra, hogy sokat fogunk gyalogolni, hiszen nagy városról van szó, rengeteg látnivalóval. Ezen a napon megnézzük a Kongresszus székházát (The Capitol), a Fehér Házat, az Abraham Lincoln Mauzóleumot és a Washington emlékművet. Lehetőségetek lesz ellátogatni az általatok preferált múzeumokba is, ezek közül mi mindenképp ajánljuk nektek a Nemzeti Természettudományi Múzeumot és a Légi és Űrhajózási Múzeumot.

6. nap - Philadelphia


Ezen a napon egy történelmi jelentősségű várost látogatunk meg, mégpedig Philadelphiát! Kevesen tudják, hogy ez volt az Egyesült Államok első fővárosa, és a függetlenségi forradalom is a városhoz kötődik. Philadelphiában kezdett dobogni az Egyesült Államok szíve, itt írták alá az Egyesült Államok Függetlenségi Nyilatkozatát és itt született meg a világ első alkotmánya. Meglátogatjuk a város történelmi részét, majd ebédelni megyünk, ahol megkóstoljuk a híres Philly Cheesesteak-et. A végén együtt futunk fel a ?Rocky lépcsőn?, aminek a tetején készítünk egy közös fotót emlékbe.

7. nap - Atlantic City


Az utolsó előtti napot teljes egészében Atlantic Cityben töltjük. Rövid utazás után elérjük a gyönyörű tengerpartot, ahol élvezhetitek a napsütést, az Atlanti-óceán hullámainak nyugtató hangját. Közben szuveníreket keresgélve végig sétálhattok a híres Atlantic City Broadwalk-on, és a Tanger Outletben egy kis vásárlásra is lesz időtök. A szállodába való visszatérés után megkezdődik az utolsó együtt töltött esténk!

8. nap - Vissza New York-ba


Elérkeztünk utazásunk utolsó napjához. Mint minden jó dolognak, ennek is vége szakad egyszer, és most eljött ez a pont. Visszaindulunk New York-ba ahol a Port Authority-nél veszünk egymástól búcsút. A tervezett visszaérkezés legkésőbb 15:00 órakor lesz, és ezután rajtad áll, hogy ennyire hosszú idő után hazalátogatsz, vagy pedig folytatod a kalandokat az USA-ban! :)

4 people in a room (per person)


When registering by June 30:
899 USD

When registering past June 30:
999 USD
the price is valid for 4 people
accommodated in 1 room
* each room with two double beds

2 people in a room (per person)


When registering by June 30:
1199 USD

When registering past June 30:
1299 USD
the price is valid for 2 people
accommodated in 1 room

Benefits included in the price:


• 7 nights in tourist-class hotels
• breakfast in some hotels
• transport along the route of the described program
• visiting New York, Philadelphia and Washington
• care of the trip leader
• souvenir t-shirt
• company of other students
• animations in free time
• insurance

Benefits not included in the price:


• food
• $2/day - tip for the driver
• New York subway ticket: PLN 35 per person
• Entrance to the Top of The Rock viewing platform - USD 60 per person (for volunteers)

Practical tips from us to you


The trip program was created in such a way as to provide participants with the maximum number of experiences in the cities of the East Coast of the USA. Staying in the cities, but also traveling between them, will allow everyone to visit America in an interesting way and feel the atmosphere of a real American roadtrip.

The fact that we are traveling in a group does not mean that participants do not have free time. We offer flexible tours, so anyone who wants to implement their own individual sightseeing plan has the opportunity to do so. Throughout the trip, everyone can count on the guide's advice and help if needed. Thanks to this, we can visit without rushing and manage our time individually.

Breakfast in American culture differs significantly from the standard of morning meals in Europe. They usually consist of coffee/tea, juice, toast with butter or jam and cereal. Therefore, we try to look for accommodation locations near large stores such as Walmart or Target. Thanks to this, you can stock up on basic products such as vegetables, fruit, bread and drinks almost every day of your trip.

Some hotels offer free Internet access. However, the connection and its quality may be unstable. The signal strength mainly depends on the distance of the room from the nearest Wi-Fi transmitter. Sometimes it is better to use the service in public areas where the signal is stronger. Some hotels charge a fee for internet use. Usually in this case the quality of the service is higher.

One-of-a-kind pack of students on a J1 in the USA!

Live this adventure and have that trip you will remember for the rest of your life!

Join us